Recepte. Garšīga šokolādes rulete ar apelsīniem

Augļu deserti ieņem atsevišķu nišu konditorejas izstrādājumu pasaulē, turklāt tie ne tikai labi garšo, bet arī priecē acis! 

Šī fantastiskā rulete tam ir tiešs pierādījums, jo tā patiešām ir bauda ne tikai garšas kārpiņām!

Lai gan pirmajā acu mirklī var šķist, ka šīs apelsīnu ruletes pagatavošana var aizņemt ļoti daudz laika un pūļu, tā nebūt nav. Izcept tādu gardumu ir pavisam vienkārši, turklāt apelsīnu vietā var izmantot arī citus augļus! Eksperimentējiet un baudiet! Garšos gan lieliem, gan maziem!

Lasi vēl: 6 vērtīgākās apelsīnu mizu īpašības; starojošai sejas ādai un baltiem zobiem!

 

SASTĀVDAĻAS: 

  • 2 olas;
  • šķipsniņa sāls;
  • 80 g cukurs;
  • 90 g kviešu milti;
  • 40 g kakao pulveris;
  • 1 ēdamk. cepamais pulveris;
  • 200 ml krējums;
  • 200 g biezpiens;
  • pūdercukurs pēc garšas;
  • 3 apelsīni.

PAGATAVOŠANA.

Olas sakuļ ar sāli un cukuru, iejauc miltus, pievieno kakao pulveri un cepamo pulveri. Visu rūpīgi samaisa līdz tiek iegūta viendabīga masa.

Mīklu lej cepamajā formā, kurā ieklāts cepamais papīrs. Cep 180 grādos uz 15 minūtēm.

Biezpienu sablendē kopā ar krējumu un 40 g pūdercukura.

Apelsīnus atbrīvo no mizas.

Izcepto biskvītu rūpīgi atdala no cepamā papīra. Vienmērīgi izklāj biezpiena krēmu. Biskvīta galā kārto apelsīnus.

Biskvītu akurāti sarullē un uz 2 stundām liek ledusskapī.

Gatavu ruleti pārkaisa ar pūdercukuru.

Lai labi garšo! 

Lasi vēl: Recepte. Torte “Ferrero Rocher” –  burtiski kūst uz mēles!

 

Pievienot komentāru